5 Şubat 2014 Çarşamba

CLINIQUE JEL TEMİZLEYİCİ

Herkese merhaba,
Tam adıyla Clinique Liquid Facial Soap Mild jel temizleyici üründen bahsetmek istiyorum. Günlük olarak kullandığım temizleyici ürünlerim arasında bulunmayan ancak cildimi derinlemesine temizlemek istediğim zamanlar kullandığım bir ürün.


Kullanım sonrası cildimi kurutmuyor, zaten kuru-karma cilt tipi olanını aldım. Bunun dışında daha kuru ciltler için ve yağlı ciltler için olanı da var.
Sadece haftada 1 defaya yakın kullandığım için memnunum. Ancak hergün kullanımda daha hafif ve içeriği daha temiz olan ürünler kullanmaya çalışıyorum.
Ayrıca jel, tonik ve kremiyle birlikte her gün kullanan bir arkadaşımın cildine (sivilceli bir cilt) çok iyi geldi. Tüm sivilceleri söndü. Toniğin içeriğinde alkol olması sanırım sivilceleri kurutmasında en büyük etken. 
Eğer sivilceli bir cilde sahipseniz deneyebilirsiniz. Cildiniz düzeldiğinde daha hafif ürünlere geçersiniz yada devam ederseniz, tabi ki seçim sizin.
Bu ürün normalde pompalı kutuda satılıyor. Ancak Clinique online alışverişe özel olarak böyle bir pakette satışa sunmuş ve fiyatı oldukça uygun.
Dilerseniz temizleyici, tonik ve kremden oluşan mini setleri de mevcut. İlk kullanımda böyle bir set satın alıp deneyebilirsiniz.

Herkese sevgiler..

Hiç yorum yok: